Kontakta mig gärna för mer information.

Om färgen inte är helt rätt, om du vill ha fler fack eller om dragkedjan ska vara en knapp.

Såld, betyder att just denna quilt är såld . Men då syr jag gärna en ny, en till just dej.

Jag syr även på beställning.

Köpvillkor

Beställning

Kontakta mig via formuläret ovan om du har frågor eller är intresserad av att köpa hantverk. Uppge namn, adress, e-postadress och telefonnummer samt vad du vill handla. Jag skickar en bekräftelse på din beställning via e-post. Hör gärna av dig om du har frågor om annat hantverk än webberbjudandet.

Priser

Alla priser är i svenska kronor och inklusive moms

Betalning

Det normala är att du betalar via postförskott, men du kan också välja att betala varan i förskott via post- eller bankgiro. Om du betalar i förskott så slipper du postförskottsavgift.

Fraktkostnader

Fraktkostnader tillkommer enligt faktisk kostnad. Hur stor frakten blir beror på vikt och volym. Leverans sker med Postens postpaket. Lättare försändelser skickas som brev. Om du önskar andra alternativ, ange detta på din order.

Leveranstider

Leveranstid är normalt ca 4 – 10 arbetsdagar efter bekräftelse från mig. Något längre tider kan förekomma under semesterperioder.
Öppet köp i 14 dagar. Du har full retur- och bytesrätt i 14 dagar. Kontakta mig innan varan returneras.

Anmärkningar och reklamation

Skulle något inte vara till din belåtenhet vill jag att du senast inom 7 dagar kontaktar mig. Skulle paketet vara skadat då du får det anmäler du det genast till posten på platsen. Ser du skadan först då du öppnar paketet anmäl det direkt till mig.

Några av mina alster: